Nieuwsbrief november

Beste geïnteresseerde,

Op 27 oktober heeft de gemeenteraad van Bergeijk ingestemd met het nieuwe bestemmingsplan, zodat De Bloemenpoort gerealiseerd kan worden. De gemeente heeft dit besluit op 19 november gepubliceerd en hierdoor zal eind december de bestemming onherroepelijk worden verklaard. Wij zijn verheugd u te kunnen vertellen dat deze stap is gezet.

Naast de bestemming is ook de bouwvergunning volop in behandeling. De constructietekeningen van het gebouw zijn klaar en ook welstand heeft recentelijk haar goedkeuring gegeven aan het ontwerp van Keeris Architecten. Dit laatste geeft aan dat ook de deskundigen vanuit de gemeente vinden dat het gebouw mooi is ontworpen.

Ook het opnieuw aan te leggen gebied rondom het gebouw is goed bekeken. Samen met de gemeente wordt gezorgd voor een prettige en veilige omgeving. Zo komt er een ondergrondse afvalcontainer voor  restafval waardoor er geen containers aan de straat gezet hoeven te worden en blijft alles schoon en overzichtelijk. Ook worden er rondom het gebouw nieuwe struiken aangeplant, komen er ‘groene’ parkeervakken met halfverharding en wordt regenwater via grindkoffers onder de grond teruggegeven aan de bodem.

Niet alleen het gebouw maar ook het gebied rondom het complex wordt dus duurzaam ontworpen en gerealiseerd.

Alle appartementen worden standaard voorzien van een fraaie, complete keuken. Op dit moment worden er gesprekken gevoerd met diverse keukenleveranciers. In de loop van december zal de keuze worden gemaakt tussen de verschillende aanbieders. In de volgende nieuwsbrief zullen wij u berichten over de gekozen partij. Wanneer u in De Bloemenpoort gaat wonen, blijft er natuurlijk altijd de mogelijkheid om de keuken naar eigen wens aan te passen en zelf een eigen leverancier te kiezen.

Aan de brochure en de website wordt druk gewerkt met hulp van een marketingbureau. Zij zorgen ervoor dat alles goed en duidelijk in beeld wordt gebracht, zodat u in de loop van volgend jaar een mooie brochure ontvangt. De eerste concepten zien er veelbelovend uit.

Op de volgende pagina ziet u twee nieuwe impressies van het gebouw. De eerste afbeelding geeft het gebouw in vogelvlucht weer vanuit het bushokje aan de Kennedylaan. De tweede afbeelding toont het atrium aan de binnenzijde. Vanuit het atrium, wat zich kenmerkt door veel licht, houten materialen en enkele grote planten, zijn alle appartementen bereikbaar.

Eind december ontvangt u van ons de volgende nieuwsbrief. Wij wensen u alvast prettige kerstdagen!

delen:

Meer nieuws

Nieuwsbrief mei

Beste geïnteresseerde, In deze nieuwsbrief staan veel zaken die u zullen interesseren. Zowel de aannemer, verkoopprijzen en tijdlijn voor de verkoop zijn namelijk bekend. Wij

Nieuwsbrief april

Beste geïnteresseerde, Graag berichten wij u over de vele stappen welke we deze maand gezet hebben en wat er op korte termijn staat te gebeuren.

Nieuwsbrief maart

Beste geïnteresseerde, De maand maart was een maand van werken achter de schermen. Om de bouw van De Bloemenpoort mogelijk te maken, komt er heel

Nieuwsbrief februari

Beste geïnteresseerde, Het grote nieuws van deze maand is dat alle plattegronden van de verschillende types gereed zijn. Deze worden morgen gepubliceerd op de website

Interesse in een van de appartementen? Heb je een vraag?

Stel gerust uw vraag! Wij proberen u binnen 1-2 werkdagen te voorzien van een reactie.