Nieuwsbrief december

Beste geïnteresseerde,

Door de lockdown, waar we allemaal mee te maken hebben, is kerst anders verlopen dan we graag zouden willen. Wij hopen dat 2021 een mooier jaar zal worden met meer vrijheden en samen zijn. Helaas zorgt de lockdown ook voor een beperkte vertraging bij de Bloemenpoort. Het afronden van de laatste onderzoeken en documenten voor de aannemer neemt wat meer tijd in beslag. Gelukkig hebben we de vertraging beperkt kunnen houden tot één maand.

We hebben echter niet stilgezeten en brengen u met deze nieuwsbrief  op de hoogte van een aantal leuke nieuwtjes.

De keukenleverancier is bekend! Er is gekozen voor JvD Maatwerk Keukens uit Bergeijk. JvD is een lokaal bedrijf wat staat voor persoonlijke aandacht en kwaliteit. Alle keukens worden in eigen fabriek gemaakt. De keukens welke ‘standaard’ in de appartementen worden geleverd zijn  zeer compleet. Zo zijn ze onder andere voorzien van een combi-oven, inductiekookplaat, afzuigkap, koelkast met vriesvak, vaatwasser en voldoende kastruimte. U komt hierdoor niet voor onverwachte kosten te staan. Als toekomstig bewoner bent u natuurlijk straks welkom in de showroom van JvD Maatwerk Keukens om uw verdere wensen aan te geven.

Met een ander Bergeijks bedrijf zijn ook afspraken gemaakt. Luxlight uit Westerhoven gaat de lichtstraten leveren! Dit bedrijf levert haar meest luxe model om de uitstraling van gebouw De Bloemenpoort te optimaliseren. De bijzondere lichtstraten zorgen voor een prettige daglichttoetreding terwijl in de zomerdag de warmte buiten het gebouw wordt gehouden door middel van automatische zonwering.

De gemeente heeft haar kritische blik inmiddels kunnen werpen op de concept bouwvergunning die reeds vorige maand was ingediend. Deze toets is goed verlopen waardoor wij op 31 december 2020 de bouw-vergunning ‘formeel’ kunnen aanvragen. Dit is op dezelfde dag wanneer het bestemmingsplan onherroepelijk wordt verklaard.

 

Hoe gaan de appartementen er eigenlijk uit zien?

De eerste plattegronden van het de appartementen zijn gereed. Op de pagina’s hierna kunt u van drie verschillende appartementen de plattegronden zien. In het totaal kent De Bloemenpoort straks negen verschillende appartement types. Alle appartementen worden volgens dezelfde hoge kwaliteitsnorm gebouwd. Het verschil tussen de types wordt gemaakt door de ligging en afmetingen.

Alle appartementen beschikken op de begane grond over een eigen fietsenberging die is voorzien van een praktische ingang en elektra-punten.

Tegen het einde van januari zijn de plattegronden en 3D beelden van  alle types gereed. Wij laten u dan graag de verschillen zien en zijn erg benieuwd naar uw voorkeur. Wij hopen in dit mooie gebouw voor ieder wat wils te kunnen realiseren.

Eind januari ontvangt u van ons de volgende nieuwsbrief.

Een goede jaarwisseling gewenst en tot gauw in 2021!

delen:

Meer nieuws

Nieuwsbrief mei

Beste geïnteresseerde, In deze nieuwsbrief staan veel zaken die u zullen interesseren. Zowel de aannemer, verkoopprijzen en tijdlijn voor de verkoop zijn namelijk bekend. Wij

Nieuwsbrief april

Beste geïnteresseerde, Graag berichten wij u over de vele stappen welke we deze maand gezet hebben en wat er op korte termijn staat te gebeuren.

Nieuwsbrief maart

Beste geïnteresseerde, De maand maart was een maand van werken achter de schermen. Om de bouw van De Bloemenpoort mogelijk te maken, komt er heel

Nieuwsbrief februari

Beste geïnteresseerde, Het grote nieuws van deze maand is dat alle plattegronden van de verschillende types gereed zijn. Deze worden morgen gepubliceerd op de website

Interesse in een van de appartementen? Heb je een vraag?

Stel gerust uw vraag! Wij proberen u binnen 1-2 werkdagen te voorzien van een reactie.