Nieuwsbrief januari

Beste geïnteresseerde,

De eerste maand van het nieuwe jaar is alweer voorbij. Dit jaar, 2021 is het jaar dat we De Bloemenpoort in verkoop en ontwikkeling gaan brengen. In deze eerste nieuwsbrief vertellen wij u graag welke stappen dit jaar reeds zijn gezet.

Alle plattegronden van de verschillende appartementen zijn gereed en zullen in februari gepubliceerd worden. Het totale scala van beschikbare appartementen wordt dan zichtbaar zodat u kunt gaan kijken waar uw persoonlijke voorkeur ligt. De nieuwsbrief van februari zijn gelijk komen met de publicatie van de plattegronden.

Naast de plattegronden willen wij u graag een blik laten werpen hoe de appartementen en uw persoonlijke afwerking uit kunnen zien. Van alle appartementen wordt een afbeelding gemaakt van de woonkamer, slaapkamer, badkamer en de buitenruimte. Een preview van drie afbeeldingen treft u in de pagina’s hierna! Natuurlijk mag u zelf keuzes maken over de afwerking van het appartementen. Is basis worden de appartementen opgeleverd met een complete keuken, volledig betegelde badkamer, sanitair, meer dan voldoende stroompunten. De vloer en wandafwerking is door u zelf te verzorgen maar hierbij zal de kopersbegeleider van de aannemer u uitgebreid ondersteunen.

De realisatie begint met een het plaatsen van het bouwbord? Yes! Het bouwbord is besteld en zal in februari op locatie worden geplaatst. Op het moment dat u de locatie bezoekt kunt u toekomstige plek van De Bloemenpoort duidelijk herkennen.

Een goede verlichting van de straat en de parkeerplaatsen is van belang. Om te zorgen dat dit tijdens de sloop, bouw en oplevering bewaarborgd blijft worden de lantaarnpalen in mei alvast naar de uiteindelijke plaats verzet. Hierbij worden de lichtbronnen in de lamp direct voorzien van een duurzaam model, wel zo vriendelijk voor het milieu!

De gevelstenen zorgen voor de uitstraling van het bouw. Een zorgvuldig keuzeproces is daarom van groot belang. Samen met de architect is reeds de showroom van de stenenleverancier bezocht en een keuze gemaakt voor de stenen. De aannemer zal verplicht worden om ook daadwerkelijk met deze stenen het gebouw te metselen. De steen sluit goed aan op de impressieafbeeldingen zoals op de eerste pagina van deze nieuwsbrief. Om u verder in het proces ook de steen in het echt te laten zien maakt de leverancier voor ons een proefmuurtje welke op het kantoor van Revast Makelaardij komt te staan.

. . .

De architect is de laatste puntjes op de I aan het zetten om de aannemers te gaan verzoeken bouwkosten te berekenen. In de media zijn verschillende geluiden te horen dat de kosten van bouwmaterialen en mensen de laatste tijd flink zijn gestegen. Het te kort aan mensen en vertraagde productie door corona liggen hieraan ten grondslag. Doordat de architect een zeer ‘logisch’ gebouw heeft ontwerpen verwachten wij de bouwprijzen voor De Bloemenpoort goed in de hand te kunnen houden. Toch moeten we nog wachten met bekendmaken van de vraagprijzen voor de appartementen tot we bouwkosten duidelijkheid hebben.

Zoals u heeft kunnen lezen zit de vaart er goed in en gaan wij u volgende maand weer veel nieuws kunnen brengen!

delen:

Meer nieuws

Nieuwsbrief mei

Beste geïnteresseerde, In deze nieuwsbrief staan veel zaken die u zullen interesseren. Zowel de aannemer, verkoopprijzen en tijdlijn voor de verkoop zijn namelijk bekend. Wij

Nieuwsbrief april

Beste geïnteresseerde, Graag berichten wij u over de vele stappen welke we deze maand gezet hebben en wat er op korte termijn staat te gebeuren.

Nieuwsbrief maart

Beste geïnteresseerde, De maand maart was een maand van werken achter de schermen. Om de bouw van De Bloemenpoort mogelijk te maken, komt er heel

Nieuwsbrief februari

Beste geïnteresseerde, Het grote nieuws van deze maand is dat alle plattegronden van de verschillende types gereed zijn. Deze worden morgen gepubliceerd op de website

Interesse in een van de appartementen? Heb je een vraag?

Stel gerust uw vraag! Wij proberen u binnen 1-2 werkdagen te voorzien van een reactie.