Nieuwsbrief februari

Beste geïnteresseerde,

Het grote nieuws van deze maand is dat alle plattegronden van de verschillende types gereed zijn. Deze worden morgen gepubliceerd op de website van Revast Makelaardij en op de projectpagina van Funda.

Omdat het gebouw, wat uit 40 appartement bestaat, per verdieping van vorm verschilt zijn er 15 verschillende types. Om alles logisch en overzichtelijk te houden zijn er ook totaalplattegronden per verdieping gemaakt.

In het totaal lopen de types op van de letter A tot en met letter I. Wanneer appartementen kleine verschillen vertonen dan staat er een nummer  achter de letter. Zo is er bijvoorbeeld een A1 en een A2 type, deze zijn qua indeling gelijk maar de buitenruimte is anders.

Van sommige types is er maar één appartement beschikbaar, van andere zijn er meerdere. Dit is afhankelijk van de locatie van het appartement in het gebouw. Op de totaalplattegronden is duidelijk te zien waar de        appartementen zich in het gebouw bevinden.

Van de 40 appartementen zijn er 22 georiënteerd richting de Klaproosstraat en 18 richting de Kennedylaan. Op de totaalplattegronden staan de straatnamen niet aangegeven. De straat aan het groene speelveld is de Klaproosstraat, de straat aan de onderzijde is de Kennedylaan.

Neem gerust de tijd om alle plattegronden te bekijken en maak hieruit een keuze welke appartementen uw voorkeur hebben. Omdat er van sommige types maar één appartement beschikbaar is, bestaat de mogelijkheid dat uw eerste voorkeur niet toegewezen kan worden.

Wanneer u de stukken goed bekeken heeft en nog net zo enthousiast bent over De Bloemenpoort als dat wij dat zijn, mag u 5 voorkeuren aan ons kenbaar maken. Deze bewaren we dan bij uw persoonsgegevens.

De verkoopprijzen zijn nog niet beschikbaar. Wij zijn hiervoor afhankelijk van de bouwkosten. Zodra de aannemer deze heeft berekend volgen de verkoopprijzen, dit zal begin mei zijn.

Aan de brochure wordt druk gewerkt. Deze is nog niet beschikbaar. Mocht u nu al behoefte hebben om de plattegronden op A3-formaat en op schaal te ontvangen, neem dan contact met ons op.

Wanneer u behoefte heeft aan een persoonlijk gesprek dan staat Revast Makelaardij altijd voor uw klaar.

 

delen:

Meer nieuws

Nieuwsbrief april

Beste geïnteresseerde, Graag berichten wij u over de vele stappen welke we deze maand gezet hebben en wat er op korte termijn staat te gebeuren.

Nieuwsbrief maart

Beste geïnteresseerde, De maand maart was een maand van werken achter de schermen. Om de bouw van De Bloemenpoort mogelijk te maken, komt er heel

Nieuwsbrief januari

Beste geïnteresseerde, De eerste maand van het nieuwe jaar is alweer voorbij. Dit jaar, 2021 is het jaar dat we De Bloemenpoort in verkoop en

Nieuwsbrief december

Beste geïnteresseerde, Door de lockdown, waar we allemaal mee te maken hebben, is kerst anders verlopen dan we graag zouden willen. Wij hopen dat 2021

Interesse in een van de appartementen? Heb je een vraag?

Stel gerust uw vraag! Wij proberen u binnen 1-2 werkdagen te voorzien van een reactie.