Nieuwsbrief april

Beste geïnteresseerde,

Graag berichten wij u over de vele stappen welke we deze maand gezet hebben en wat er op korte termijn staat te gebeuren. April en mei zijn de belangrijkste voorbereidingsmaanden om te kunnen gaan starten met de verkoop.

De zoektocht naar een aannemer bevindt zich in een afrondende fase. Door middel van de aanvraagprocedure hadden diverse bouwbedrijven zich aangemeld voor de realisatie van De Bloemenpoort. Op dit moment zijn we met één van deze bedrijven in gesprek en hopen dan ook hiermee in de komende weken tot overeenstemming te komen. Zodat wij dit jaar nog kunnen starten met de bouw van uw appartement. Met welk bouwbedrijf we in gesprek zijn, kunnen we nu nog niet publiekelijk maken. Wel kunnen we aangeven dat het om een Bergeijkse aannemer gaat. In de volgende nieuwsbrief zullen we de naam bekend maken! Met desbetreffend bouwbedrijf gaat u uiteindelijk de aanneemoverkomst sluiten.

Notariskantoor Taylor Wessing uit Eindhoven is aangewezen om de splitsingsakte, koopcontracten en perceelsvorming te verzorgen. Dit zijn allemaal onderdelen welke nodig zijn zodat u uiteindelijk zelf eigenaar kunt worden van een appartement. Door deze werkzaamheden worden ook de huisadressen van verschillende appartement toegewezen. Hiermee is het duidelijk welk appartement welk adres gaat krijgen.

Gezien de hoofdentree van het gebouw aan de Kervelstraat komt te liggen, zullen alle appartementen de straatnaam Kervelstraat krijgen met als postcode 5571 HZ. Kavel 1 krijgt het adres Kervelstraat 21, kavel 40 het adres Kervelstraat 99.  Daartussen worden alle oneven nummers gebruikt. Het gehele complex krijgt natuurlijk ’De Bloemenpoort’ als naam, welke in fraaie letters aan de voorgevel zal worden vermeld.

Ander nieuws is dat vanaf vandaag de opgemaakte brochure gereed is! Digitaal kunt u die bekijken via deze link: Brochure De Bloemenpoort. De brochure is een mooie samenstelling van alle appartemententypes welke in De Bloemenpoort gaan komen. Daarnaast staat op de verdiepingstekeningen duidelijk aangegeven welk bouwnummer zich waar in het gebouw bevindt.

Ook presenteren wij u met trots alle interieurimpressies in de brochure. Deze visualisaties zijn tevens digitaal te bewonderen op de website van Revast Makelaardij via deze link: Visualisaties De Bloemenpoort. In ieder appartementstype zijn vanuit diverse standpunten voorbeelden ontworpen zoals u later zelf de afwerking en inrichting zou kunnen doen.

De brochure is aangeleverd bij de drukker en wordt met een luxe hardcover in A3-formaat gedrukt.  Op individueel verzoek, kan via Revast Makelaardij een exemplaar worden aangevraagd.

In mei worden naast de sfeerbrochure ook de technische verkooptekeningen en omschrijving gereed gemaakt. In deze documenten kunt alle bouwkundige informatie terugvinden. Zo ziet u bijvoorbeeld precies hoeveel stopcontacten er standaard zijn voorzien en wat voor sanitair in de basis is opgenomen.

Kort na dit moment zullen de verkoopprijzen met bijbehorende verkoopprocedure bekent worden gemaakt. U als ontvanger van de nieuwsbrief krijgt deze informatie automatisch toegezonden. Hiermee heeft u alle informatie om uw keuze definitief kenbaar te maken. Zolang zich geen afwijkingen in de planning voordoen, zal dit in de tweede helft van mei gebeuren. De nieuwbrief van mei zal dit moment inluiden en de verkoopplanning weergeven.

delen:

Meer nieuws

Nieuwsbrief maart

Beste geïnteresseerde, De maand maart was een maand van werken achter de schermen. Om de bouw van De Bloemenpoort mogelijk te maken, komt er heel

Nieuwsbrief februari

Beste geïnteresseerde, Het grote nieuws van deze maand is dat alle plattegronden van de verschillende types gereed zijn. Deze worden morgen gepubliceerd op de website

Nieuwsbrief januari

Beste geïnteresseerde, De eerste maand van het nieuwe jaar is alweer voorbij. Dit jaar, 2021 is het jaar dat we De Bloemenpoort in verkoop en

Nieuwsbrief december

Beste geïnteresseerde, Door de lockdown, waar we allemaal mee te maken hebben, is kerst anders verlopen dan we graag zouden willen. Wij hopen dat 2021

Interesse in een van de appartementen? Heb je een vraag?

Stel gerust uw vraag! Wij proberen u binnen 1-2 werkdagen te voorzien van een reactie.