Nieuwsbrief juni

Beste geïnteresseerde,

De verkoop van de appartementen gaat van start!  In de afgelopen twee weken is de laatste hand gelegd aan de documenten die nodig zijn om de verkoop te kunnen starten. Onder andere Keeris Architecten, Bouwbedrijf van Montfort en notariskantoor Taylor Wessing zijn hier druk doende mee geweest.

Alle verkoopdocumenten zijn voor u beschikbaar op de projectwebsite. U komt hier door op de volgende link te klikken: webpagina met informatie.

 

 • Algemeen – Brochure De Bloemenpoort
 • Algemeen – Het Inschrijfformulier
 • Algemeen – Prijslijst De Bloemenpoort 26 mei

 

 • Juridisch – Akte van Splitsing
 • Juridisch – Splitsingstekening
 • Juridisch – Blanco concept koopovereenkomst gronddeel
 • Juridisch – Blanco concept aannemingsovereenkomst

 

 • Technisch – Technische omschrijving
 • Technisch – Verkooptekeningen alle appartementen
 • Technisch – Gewijzigde plattegronden type A1, A3, B2 en B4
 • Technisch – Keukentekeningen
 • Technisch – Sanitairlijst

 

Deze informatie is digitaal beschikbaar maar kan op verzoek worden afgedrukt.

Neem rustig de tijd om alle documenten te bekijken. Wanneer u vragen heeft over de stukken, kunt u hiervoor terecht bij ons kantoor. Uiteraard zullen wij, wanneer u een appartement krijg toegewezen, alle stukken gezamenlijk doornemen.  Hierbij heeft u de gelegenheid om verdere vragen te stellen.

Op de prijslijst kunt u zien welke kavels worden verkocht. Het is niet mogelijk om op de huurkavels in te schrijven. Mocht uw voorkeur uitgaan naar een bepaald type en niet direct naar een specifiek kavelnummer dan mag u dit op het inschrijfformulier in het invulveld voor extra toelichting aangeven.

 Tijdslijn van verkoop en overdracht

 9 juni      Verkoopdocumenten gereed

11 juni       Start inschrijfperiode

18 juni      Sluiting inschrijfperiode

23 juni      Berichtgeving van gunning + eerste reserve

24 juni – 9 juli  Gesprekken met kopers en contractvorming

24 juni –  13 aug  Periode van financieringsvoorbehoud kopers

12 juli – 27 aug  Overdracht gronddelen bij de notaris

sept        Start werkzaamheden door Bouwbedrijf van Montfort

 

Heeft u vragen over de gepubliceerde verkoopdocumenten? Dan is dit heel begrijpelijk. Mogelijk heeft u namelijk niet dagelijks te maken met notariële stukken. Wij helpen u dan graag om duidelijkheid te geven over de inhoud van de documenten en het verloop van het proces.

Aangezien wij met ons kantoor in een drukke periode zijn aanbeland, zijn we niet altijd telefonisch bereikbaar of op kantoor aanwezig. Wij vragen u hiervoor begrip.

Wanneer u vragen heeft zou het daarom prettig zijn als u deze per e-mail kunt stellen. Wij zullen deze vragen dan per e-mail of telefonisch beantwoorden. Wij hebben hier namelijk dagelijks momenten in de agenda’s voor gereserveerd.

Uiteraard kunt u bij ons altijd terecht voor een afspraak.

Het team van Revast Makelaardij staat voor u klaar!

 

 

delen:

Meer nieuws

Verkoopinformatie

Het document opent wanneer u op de onderstaande link klikt. Algemeen – Brochure Algemeen – Inschrijfformulier Algemeen – Prijslijst   Juridisch – Akte van splitsing

Nieuwsbrief mei

Beste geïnteresseerde, In deze nieuwsbrief staan veel zaken die u zullen interesseren. Zowel de aannemer, verkoopprijzen en tijdlijn voor de verkoop zijn namelijk bekend. Wij

Nieuwsbrief april

Beste geïnteresseerde, Graag berichten wij u over de vele stappen welke we deze maand gezet hebben en wat er op korte termijn staat te gebeuren.

Nieuwsbrief maart

Beste geïnteresseerde, De maand maart was een maand van werken achter de schermen. Om de bouw van De Bloemenpoort mogelijk te maken, komt er heel

Interesse in een van de appartementen? Heb je een vraag?

Stel gerust uw vraag! Wij proberen u binnen 1-2 werkdagen te voorzien van een reactie.