Omgeving

Over de omgeving

Beleef Bergeijk

Bergeijk is een van de groenste gemeentes van Nederland en daarmee ook uitgeroepen tot een van de fijnste om in te wonen! Bergeijk kent een zeer plezierig woonklimaat met veel winkels, een gezellige markt en een goede bereikbaarheid. Verder is er in Bergeijk veel bedrijvigheid en weten veel toeristen het mooie dorp te vinden. Beleef Bergeijk!

Ligging

Een unieke en groene plek

De behoefte aan appartementen in Bergeijk is groot. Tegen het centrum van het dorp is de laatste jaren weinig gebouwd en in verhouding tot andere dorpen zijn er weinig appartementen. Op loop- en fietsafstand van het centrum wonen is heel prettig, waardoor de drempel om de deur uit te gaan ook direct veel lager ligt.

Daarbij geeft de aanwezigheid van groen in de directe leefomgeving een prettige beleving. Appartementen-complex De Bloemenpoort voldoet aan al deze pluspunten en is met zijn vrije ligging op korte afstand van het centrum een mooie en unieke plek in Bergeijk.

De Bloemenpoort

In de vrije ruimte

Toekomstige bewoners zullen in ‘De Bloemenpoort’ als gebied, genieten van de ruimte in en rondom het gebouw, de rust van het omliggende groen en de levendigheid van het centrum. Op de hoek van de Klaproosstraat-Kervelstraat Kennedylaan wordt het gebouw gesitueerd op de plaats van het huidige Wit-Gele Kruisgebouw. Bij het gebouw komt meer dan voldoende parkeergelegenheid voor maar liefst 78 auto’s van bewoners en bezoekers. Met de aanleg hiervan wordt gegarandeerd dat er altijd voldoende plaats is.