Plan

Het bouwplan

Van idee, naar plan

Paridas BV uit Bergeijk is de ontwikkelaar van project De Bloemenpoort. Jaren van voorbereiding, het uitvoeren van tal van onderzoeken en nauw contact met Gemeente Bergeijk hebben ervoor gezorgd dat de uiteindelijke realisatie van De Bloemenpoort werkelijkheid wordt.

Bloemenpoort-Viz2A-original-200711

Het gedachtegoed

Hoogwaardig en gelijkvloers wonen

De Bloemenpoort moet voor een brede doelgroep hoogwaardig en gelijkvloers wonen op een mooie locatie in Bergeijk mogelijk maken. Met dit gedachtegoed is het uiteindelijke plan tot stand gekomen. De 40 appartementen zullen een uitgebreid woongenot brengen op een manier zoals dat tegenwoordig veelvuldig gewenst is. Niet alleen de buitenkant van het gebouw kent een hoge kwalitatieve afwerking, ook binnen in het atrium van het gebouw kenmerken de lichtstraten, galerijen en bloembakken het hoge niveau van De Bloemenpoort.

Gelukkig wonen

Wensen en behoeften voorop

Bij het uitwerken van het plan is continu gekeken naar de wensen en behoeften van U als de uiteindelijke bewoner en gebruiker van het complex. Het doel was om een gebouw te ontwikkelen waar levensgenieters lang en gelukkig wonen en waar U trots op bent elke keer als U aan komt rijden. Met het uiteindelijke ontwerp van het gebouw en de appartementen is Paridas ervan overtuigd een goede, kwalitatieve bijdrage te leveren aan de woonbehoefte in Bergeijk.

Woningborg garantie

Extra zekerheid voor U als koper

De Bloemenpoort wordt door de aannemer gebouwd onder de garantie van ‘Woningborg’.
Hierdoor wordt de garantie gegeven dat wat er ook met uitvoerende partijen mocht gebeuren, De Bloemenpoort altijd wordt gebouwd. Een extra zekerheid voor U als koper dus, waarbij alle toekomstige bewoners een afbouwgarantie hebben. De aannemer zorgt voor de realisatie van het complete plan waardoor uiteindelijk het licht brand, de omgeving is aangelegd, de sleutels van de appartementen worden overhandigd en de garantie wordt gegeven.