Woningaanbod

Wonen in het groen

|

Beleef De Bloemenpoort

Wonen in het groen

Beleef De Bloemenpoort

Woningaanbod

Appartement A1

Appartement type A1 is gelegen op de begane grond op de hoek van de Kervelstraat en de Kennedylaan. Het appartement heeft een oppervlakte van 85 m² GBO (98 m² BVO), een buitenruimte van 60 m² in de vorm van een terras en een eigen berging op de begane grond voor het stallen van fietsen en het opslaan van spullen. 

Woningaanbod

Appartement A2

Appartement type A2 is gelegen op de eerste verdieping op de hoek van de Kervelstraat en de Kennedylaan. Het appartement heeft een oppervlakte van 85 m² GBO (98 m² BVO), een buitenruimte van 25 m² in de vorm van een balkon en een eigen berging op de begane grond voor het stallen van fietsen en het opslaan van spullen. 

Woningaanbod

Appartement A3

Appartement type A3 is gelegen op de tweede en op de derde verdieping op de hoek van de Kervelstraat en de Kennedylaan. Het appartement heeft een oppervlakte van 78 m² GBO (90 m² BVO), een buitenruimte van 9 m² in de vorm van een loggia en een eigen berging op de begane grond voor het stallen van fietsen of het opslaan van spullen. 

Woningaanbod

Appartement B1

Appartement type B1 is gelegen op de begane grond en afhankelijk van het kavelnummer uitkijkend op de Klaproosstraat of de Kennedylaan. Het appartement heeft een oppervlakte van 73 m² GBO (84 m² BVO), een buitenruimte van 23 m² in de vorm van een terras en een eigen berging op de begane grond voor het stallen van fietsen en het opslaan van spullen. 

Woningaanbod

Appartement B2

Appartement type B2 is gelegen op de begane grond en afhankelijk van het kavelnummer uitkijkend op de Klaproosstraat of de Kennedylaan. Het verschil met type B1 betreft de indeling. Het appartement heeft een oppervlakte van 73 m² GBO (84 m² BVO), een buitenruimte van 23 m² in de vorm van een terras en een eigen berging op de begane grond voor het stallen van fietsen of het opslaan van spullen.

Woningaanbod

Appartement B3

Appartement type B3 is gelegen op de eerste en op de tweede verdieping en afhankelijk van het kavelnummer uitkijkend op de Klaproosstraat of de Kennedylaan. Het appartement heeft een oppervlakte van 73 m² GBO (84 m² BVO), een buitenruimte van 5 m² in de vorm van een loggia en een eigen berging op de begane grond voor het stallen van fietsen of het opslaan van spullen.

 

Woningaanbod

Appartement B4

Appartement type B4 is gelegen op de eerste en op de tweede verdieping en afhankelijk van het kavelnummer uitkijkend op de Klaproosstraat of de Kennedylaan. Het verschil met type B3 betreft de indeling. Het appartement heeft een oppervlakte van 73 m² GBO (84 m² BVO), een buitenruimte van 5 m² in de vorm van een loggia en een eigen berging op de begane grond voor het stallen van fietsen en het opslaan van spullen.

Woningaanbod

Appartement C1

Appartement type C1 is gelegen op de begane grond op de hoek van de Kervelstraat en de Klaproosstraat. Het appartement heeft een oppervlakte van 83 m² GBO (99 m² BVO), een buitenruimte van 30 m² in de vorm van een terras en een eigen berging op de begane grond voor het stallen van uw fietsen en het opslaan van spullen.

Woningaanbod

Appartement C2

Appartement type C2 is gelegen op de eerste en op de tweede verdieping op de hoek van de Kervelstraat en de Klaproosstraat. Het appartement heeft een oppervlakte van 83 m² GBO (97 m² BVO), een buitenruimte van 8 m² in de vorm van een loggia en een eigen berging op de begane grond voor het stallen van uw fietsen en het opslaan van spullen.

Woningaanbod

Appartement D

Appartement type D is een penthouse gelegen op de eerste verdieping op de hoek van het gebouw aan de Kennedylaan. Het appartement heeft een oppervlakte van 114 m² GBO (129 m² BVO), een buitenruimte van 43 m² in de vorm van een terras en een eigen berging op de begane grond voor het stallen van uw fietsen en het opslaan van spullen.

Woningaanbod

Appartement E

Appartement type E is gelegen op de tweede verdieping op de hoek van het gebouw aan de Kennedylaan. Het appartement heeft een oppervlakte van 80 m² GBO (93 m² BVO), een buitenruimte van 27 m² in de vorm van een terras en een eigen berging op de begane grond voor het stallen van fietsen en het opslaan van spullen.

Woningaanbod

Appartement G

Appartement type G is een penthouse gelegen op de derde verdieping op de hoek van het gebouw aan de Kennedylaan. Het appartement heeft een oppervlakte van 110 m² GBO (126 m² BVO), een buitenruimte van 42 m² in de vorm van een terras en een eigen berging op de begane grond voor het stallen van uw fietsen en het opslaan van spullen.

Woningaanbod

Appartement H

Appartement type H is gelegen op de derde verdieping op de hoek van het gebouw aan de Klaproosstraat. Het appartement heeft een oppervlakte van 85 m² GBO (97 m² BVO), een buitenruimte van 21 m² in de vorm van een terras en een eigen berging op de begane grond voor het stallen van uw fietsen en het opslaan van spullen.

Woningaanbod

Appartement I

Appartement type I is gelegen op de derde verdieping op de hoek van de Kervelstraat en de Klaproosstraat. Het appartement heeft een oppervlakte van 85 m² GBO (100 m² BVO), een buitenruimte van 32 m² in de vorm van een terras en een eigen berging op de begane grond voor het stallen van uw fietsen en het opslaan van spullen.